MODE zay-bolero

Udgivet den 28. november 2012 | af Nadia Lindgren

0

Pakkekalender til voksne

En pakkekalender behøver ikke at koste en formue og det meste kan købes ind i løbet af året hvis man er i så god tid. Hvis man først kommer i tanke om det i slutningen af november eller starten af december er der ingen grund til panik, du kan finde gaverne til en pakkekalender i dit lokale storcenter mens du alligevel handler mad ind eller du kan bestille dem online.

Pakkekalender til mænd
Jeg elsker at give gaver og pakkekalendere er især noget jeg kan lide at stykke sammen, så hvert år har jeg på dagsordenen at lave en pakkekalender til min mand. Han synes det er mægtigt sødt og hyggeligt, og jeg elsker at se ham pakke mine små gaver op. En win-win situation.

De danske supermarkeder har som regel et relativt godt udbud af julebryg, juleslik og julevin, så kan du får overstået en del af gaverne. De 4 adventsgaver kan være en lidt større gave: handsker/slips/aftershave/creme eller lignende som du kan finde i tøjforretninger eller Matas.

For eks dette Tie Tex slips, som du kan købe i Venus og Mars Xl på dette link.

Min mands pakkekalender består som regel af hjemmebag, øl, nødder og bøger, men du ved jo sikkert selv om din mand/kæreste/bror foretrækker noget andet.

 

Pakkekalender til kvinder
Sidste år fandt jeg på en pakkekalender til en veninde der havde brug for at blive muntret op. Hun elsker London og savnede at kunne rejse dertil, så jeg udnyttede at en anden veninde en måned før julemåneden var en tur forbi London og gerne tog lidt souvenirs med hjem til mig til brug i pakkekalenderen.

Hendes pakkekalender blev en blanding af kosmetik fra e.l.f, slik, dvd’er, souvenirs fra London, tekstilvarer og hvad jeg nu kunne finde af småting i Søstrene Grene. Andre ideer kunne være dameblade, cd’er, accessories. Igen ved du selv hvad din veninde/kone ønsker sig og det er kun din økonomi der sætter grænserne for kreativiteten.

Se min artikel om jul uden stress her for yderligere inspiration.

Den store finale
I den sidste pakke i pakkekalenderen har jeg altid pakket en lidt større gave. Lidt en forjulegave, eller selve julegaven. Et par muligheder i år kunne være tøj eller accessories. For eksempel:

Denne lækre blazerjakke fra Zay, som du kan finde i Zizzi – eventuelt på deres webshop på dette link. Den findes i rød og sort og kan købes på dette link.

 

 

 

 

 

 

Eller hvad med en bolero fra Zay til de mange julefrokoster og julefester. Den findes også i både festlig rød og basis sort med glimmereffekt og kan købes på dette link.

 

 

 

 

 

 

 

Til manden kunne du give manchetknapper fra Phillipsons til brug til nytår eller andre større fester, som du for eksempel kan få på dette link.

 

 

 

 

 

 

Eller hvad med et lækkert bælte fra Phillipsons, som du kan få her på dette link.

 

 

 

 

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er uddannet indenfor kommunikation og læring, og har en stor interesse for de kreative fag. Jeg maler, fotograferer, skriver og elsker at udforske bagværk og desserter. Det jeg vil skrive om på PLUSLiving bliver en herlig blanding af mine bedste opskrifter, dagpengevenlig mode, skønhed og sundhed set fra en parfumeallergikers synspunkt, litteratur og rejser.Til toppen ↑