MODE plus size mode foråret 2015

Udgivet den 12. maj 2015 | af Charlotte Mols

0

Plus size mode – når det er koldt og varmt på samme tid

Uanset om det er plus size mode eller ej….så er lag på lag løsningen.

Kender du det? Du står foran klædeskabet og aner ikke, hvordan du skal klæde dig i disse “mellem” sæsoner.
Bliver det koldt? Skal jeg have bare ben? Jeg hader at fryse mine tæer, jeg kommer nemt til at svede, den er for kort, den er for lang, den er for sort…..

Så lag på lag er klart løsningen og det er noget af det, der er min favorit disciplin – for det giver masser af mulighed for skabe egen stil, at lave kontraster og giver masser af effekt.

Tøj i store størrelser kan nemt blive “kasse” agtige og lidt tunge, men ved lag på lag skaber du linier og udtryk.

Jeg har herunder prøvet at vise eksempler på kombinationsmuligheder og oplagte ideer til hvordan du undgår de mange seancer foran skabet hver morgen.

Tøj i store størrelser - lag på lag er godt.

Her ser du den samme cardigan fra Junarose over enten en lang strop kjole og med bare ben og lette sandaler. Men det kan jo være en af de kølige forårsdage, og så synes jeg at sneakers og ballerinaer er geniale…og gamacherne fra Gozzip er et MUST HAVE. De er skønne at have på og kan nemt pakkes i tasken, hvis det nu bliver super varmt længere oppe af dagen. Brug lange tunikaer/kjoler og brug gerne farve kontraster til at lette på udtrykket.
*sko er fra LOFINA.dk

plus size mode foråret 2015

Denimbukser DELUCA (min favorit i denne sæson) i kombination af let viscose skjorte fra Qúe, kort strik cardigan. Cardiganen kan også bruges over f.esk den lette silke/bambus kjole fra Grizas og med lette leggings fra Festival.
Den sorte MUST HAVE top er fra Studio – jeg bruger den under stort set alt. Den er i micromodal, så uanset om det er sommer eller vinter, så har jeg en rar kropstemperatur og den glatter lidt ud på bulerne.
Sko er fra LOFINA.dk og tasken kan du også købe på www.charlotandme.dk

Foråret 2015 - mode i store størrelser

Jeg er vil med comboyjakken, sneakers og de diskret mønstre 7/8 bukser fra Yppig.  Brug den lange cardigan til alt – og tro mig… billedet viser ikke ret godt hvor let og lækker den er. Jeg tror, jeg kommer til at slide min op i løbet af sommeren. Det er sådan en man lige kan have med og som går til stort set alt.
Vær ikke bange for farver og hvis de super skønne pink bukser fra Deluca er for meget for dig, så benyt de skønne farve rige tørklæder. Hvis du holder dig til tørklæder i naturmaterialer, så er de faktisk rare at have på – selv om det er varmt. Du kan bare lade dem hænge ned for at give effekt – du behøver ikke binde dem.
*sko LOFINA.dk

Que - dansk design i store størrelser

Det danske designer mærke Qúe er geniale til at kombinere og lave lag på lag med. Her ser du eksempler på hvordan de ville kombinere deres egen kollektion på kryds og tværs – men brug det som inspiration og se om ikke du på samme måde kan sætte korte jakker og lange kjoler – løse tunikaer over stramme bukser, korte bluser til løse bukser…..brug gerne effekter som smykker, tørlæder og sko til at understrege din stil og skabe det udtryk som du godt kan lide.

Personligt er jeg vild med kontraster og ikke nødvendigvis kun i form af farver – men også i form af en “maskulin” denimjakke over en let og feminin viscose kjole – shorts til korte støvler – lang let chiffon skjorte over enkle hvide bukser. Jeg synes at kontraster skaber lethed i stilen.

Prøv dig frem, leg med det tøj, du har i skabet, eller lad dig inspirer til at købe nyt. Det meste af det kan du købe i min butik www.charlotandme.dk

Uanset hvad, så vil lag på lag bringe dig igennem de skiftende vejr situationer og temperaturer med stil og med mulighed for selv at regulere om du har brug for mere eller mindre varme.

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑