MODE kurvenhaus

Udgivet den 12. februar 2013 | af Charlotte Mols

0

Plus-size mode i Hamborg

Hvor i Hamborg finder man plus-size mode og hvad kan man ellers få 36 timer til at gå med?

Jeg har længe drømt om at se hvad Hamborg kan byde på, og da jeg fik muligheden for at tilbringe 36 timer i byen, blev det en god blanding af arbejde, hvile, ro og masser af inspiration. Og alt sammen noget jeg gerne vil dele med jer, for jeg kan virkeligt anbefale en tur til Hamborg.

Der er flere muligheder at komme til Hamborg på.
Toget fungerer fint, hvilket jeg ved flere lejligheder har prøvet, når jeg har haft nogle korte ophold og har været afsted på egen hånd.
Men denne gang inviterede jeg min mand med, og vi valgte at køre derned – hvilket også bare gik nemt og hurtigt.
(Klik på billederne i artiklen og se mere om stederne)

Hotel i Hamborg.
Vi boede på det superlækre hotel SIDE – det ligger centralt, har tilhørende parkering, super service, god restaurant, lækre faciliteter og så er det efter min mening indrettet enormt inspirerende, moderne møbler, farver og billeder…med skæve vinkler og samtidigt enormt roligt og afslappende.

Og de af jer der også har børn, kan måske nikek genkendende til den LUKSUS det kan føles som at man kan sove lige så længe man har lyst til, for derefter bare at side over morgenmaden til man ikke orker mere kaffe, croissanter, amerikanske pandekager, frugt eller bircher musli. Vi oplevede en super lækker buffet hvor intet manglede og vi nød bare TIDEN et tog at spise et dejligt måltid – et måltid er holdt stort set resten af dagen.

PLUS-size shopping i Hamborg
Den egentlige årsagt til at jeg gerne ville blive lidt ekstra tid i Hamborg, var bla for at finde en masse dejlig plus-size mode. Og det er ikke den helt store succes oplevelse jeg havde.
Det glæder mig at se at en del danske mærker er repræsenteret i en af de flotteste PLUS-size butikker jeg længe har set, men det er også lidt trist at der ikke er ret mange nye eller andre mærker i butikkerne end dem vi i forvejen kender.

KURVENHAUS
Her finder du en del danske mærker, men også nogle spændende anderledes og trendy mærker.

LADY CHIC
En mere klassisk butik, med dyrere mærker, men absolut en flot butik. Det er ikke de mest trendy mærker, men tilgengæld er det dyre, klassiske og kendte mærker som Marina Rinaldi, Gerry Weber etc.
Adresse : Neuer Wall 41 (Am Fleet)

EKSKLUSIVE MÆRKER
I Hamborg er der en masse DYRE og eksklusive mærker, så det ville også være meget mærkeligt hvis der manglede PLUS-size. Og det gør der heller ikke.
Jeg fandt SAMOON / Gerry Weber og MARINA RINALDI – men det er jo også mærker som vi kan finde herhjemme og derfor er KURVENHAUS, som jeg synes var mest inspirerende og fornyende.

SHOPPING generelt i Hamborg
Hvis man nu vandt i lotto…så kunne jeg nok godt bruge en del af præmien i nogle af de absolut fantastiske butikker der forekommer i Hamborg. Pengene har jeg ikke, men jeg kan godt fornøjes, ved blot at lure og kigge ind i nogle af de smukke og ekstra vagant indrettede butikker og flagship-stores.
Men det sjoveste efter min mening er jo at fornøje sig i butikker, hvor man rent faktisk også har råd og mulighed for at købe noget med sig hjem. Og jeg ELSKER bare butikker med inspiration til hjemmet, inspiration på alle mulige leder og kanter, og min mand hader når jeg spørger om vi ikke kan finde en måde at få de spisetsue stole hjem på, eller spørger om ikke vi kan bære det flotte kelim tæppe med rundt i byen og tage det med hjem. Men jeg elsker det.
Her der 2 af de butikker som jeg nåede at bruge en del tid i, og hvor jeg rent faktisk også fik lidt med hjem fra

MUJI…skøn stilren bolig indretning og beklædning.

HABITAT…eksklusiv IKEA

MAD og DRIKKE i Hamborg

Uden mad og drikker duer helten ikke…og hardcore shopping kræver også sit indtag. Og i Hamborg kan man få ALT hvad man har lyst til og man kan få det på alle tider af døgnet.

Vi kommer ikke uden om STARBUCK, og en af mine favoritter er denne STARBUCK. Jeg drikker meget kaffe og har et mange årigt kærlighedsforhold til STARBUCK, som startede da jeg som ganske ung resten i fjernøsten som controler. I Indien og Kina kunne man ikke få god kaffe, og det var derfor som at “komme i himmelen” når jeg fandt en STARBUCK og fik mig en velfortjent kaffe og pause. Og jeg er derfor stadig en stor fan – selvom Hamborg også rummer en del små hyggelige kaffebarer, og steder hvor ejeren virkeligt går op i hvilken kaffe der er den bedste.

CAFE PARIS – måske har du læst om den i nogle andre magasiner, men jeg kender den nu fra tidligere og har i tidernes morgen fået den anbefalet af en ægte “hamburger”.

CAFE Little Paris
Super hyggelig og afslappet stil på denne cafe. Vi fik bare kaffe, men du kan få lidt af hvert her.

Cafeen ligger lige overfor restaurant DIE BANK. Denne restaurant/brasserie er indrettet i en gammel bank og de oprindelige bankbokse er der stadig og bruges bl.a til garderobe.
Flot indretning, god stil og stemning, skøn mad og bare e god oplevelse der skuttede dagen af.

Andet end shopping

Nu kan man jo også blive træt af at shoppe, og så byder Hamborg på rigtigt mange muligheder. Da vi jo som sagt ikke havde meget mere end 36 timer – der også inkluderede en kollektionsfremvisning af en kollektion jeg skal købe ind fra til min webshop CHARLOT AND ME, så var det eneste vi nåede – HAMBURGER KUNSTHALLE
Her er der også lidt for en hver smag og nogle helt fantastiske flotte bygninger, gulvmosaikker, væg malerier…og så selvfølgeligt kunst – og skiftende udstillinger.

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑