MODE Plus Size tag i butik

Udgivet den 13. december 2013 | af Maria Peterson

0

Plus size-shopping i New York: De bedste butikker til kvinder med kurver

Byernes by, New York er en stor og alsidig metropol, med plads til alle, og derfor er New York det oplagte udvalg, når der skal shoppes store størrelser, der findes både deluxe og budget. Kender I det, når man er ude og shoppe, og man finder den perfekte kjole, eller det perfekte par jeans, hvor det eneste problem er at de ikke findes i din størrelse? Vi har alle været der, men spillereglerne er ændret, i New York er det i mange tilfælde stik modsat, hvis du vælger at shoppe i de rigtige butikker. Udvalget for plus size-kvinder er massivt, og næsten for godt til at være sandt. Her kommer en guide til New Yorks bedste forretninger, for dig med store og kurvede former, der er rigeligt at vælge i mellem, god tøj-jagt!

Monif C – luksus, deluxe og fordi du fortjener det!

New Yorks nok mest anerkendte plus size-shop. Monif C har et bredt udvalg af smukke kjoler, til daglig brug og til festlige anledninger, derudover et stort udvalg af kontor-outfits og flot-designet svømmetøj, et udvalg af tøj i god kvalitet, og med spændende print og farver. Forretningen er tildelt samtlige Plus size-titler, blandt andet af det anerkendte og respekterede magasin Time Out New York. Monif C er det helt rigtige sted, hvis du skal på jagt efter en smuk kjole til en speciel begivenhed. Du vil garanteret finde noget tøj, som vil få dig til at føle pavestolt.

Adresse: 325 W 38th St, Ste 207 (mellem 9th Ave & 8th Ave), Hell’s Kitchen/Midtown West, New York

www.monifc.com.

Orchard Corset – Lækkert undertøj til den kurvede kvinde

Orchard Corset har et kæmpe udvalg af lingeri til kvinder i alle størrelser, det betyder selvfølgelig også størrelser til alle slags plus size-kvinder. Der findes både hofteholdere, strømper, underkjoler, bh’er, fine trusser og korsetter, hvis man er til det. Lingeriet bliver solgt til rigtig gode priser, og udvalget er stort. Orchard Corset er en noget anderledes shoppeoplevelse, lingeriet er nemlig sorteret i kasser, som står stablet langs væggene, så butikken virker helt lageragtig, en alternativ og spændende måde at shoppe lingeri på.

Adresse: 157 Orchard St. ,

www.orchardcorset.com.

Curvaceous K – Dagligdagens perlefund

Hurra for kurver og Curvaceous K! Det er her vi kan finde tøj, som får hverdagens tøjvalg til at føles som en leg. Hos Curvaceous K er stilen mangfoldig, og du kan vælge og vrage, som du har lyst til. Det er vigtigt at føle sig lækker og godt tilpas i sit tøj, og det formår Curvaceous K at opnå med deres interessante indkøbte kollektioner. Den lille boutique er indbydende indrettet, og har US-størrelser fra 14-24. Til hverdag, og til fest, Curvaceous K har et skønt udvalg.

Adresse: 179 Stanton St, (mellem Attorney St & Clinton St), Lower East Side, New York

www.curvaceousk.com

HotSexyFit – jeans til selvbevidste og stolte kvinder

HotSexyFit er jeans-specialister, og en forretning som er lavet til den slags kvinder, som ikke er blege for at vise deres smukke former frem, og være stolt over det. Konceptet hos HotSexyFit er at der findes jeans som sidder fantastisk på alle, heriblandt kvinder med kurver og former. Stik hovedet forbi HotSexyFit, og få et overbevisende syn på hvad dine jeans skal gøre for dig.

Adresse: 35 W 125th St, Ste 9, (mellem 5th Ave & Lenox Ave), Harlem, New York

www.hotsexyfit.com

Info og tips, til når turen går til New York:

Pakkerejser til New York med Expedia.

NFT New Yorker-blog, fra New Yorkere til New Yorkere (byens bedste tips).

Billedekilde

 

Tags:


Om forfatteren

Maria har smag for rejser, og har en forkærlighed for New York og Island, hun har tidligere boet i både Montréal, København og London. Når hun ikke skriver artikler om rejser, indretning, mad og mode, udforsker hun storbylivet i London, favoritaktiviteterne er gåtur langs Themsen, shopping på The King's Road og afslapning i Clapham Common.Til toppen ↑