LIVSSTIL copenhagen fashion festival februar 2014

Udgivet den 28. januar 2014 | af PLUS

0

PLUSliving og modeugen

Modeugen er så småt skudt i gang og PLUSliving er selvfølgeligt også tilstede.
Vi prøver at nå det hele og må reelt glædes over at der på PLUSsize mærkerne sker rigtigt meget spændende og hvor det føles som om vi står foran et stort synligt og markant sceneskift i form af meget mere pressedækning, opmærksomhed og ligeværdig synlighed for plussize brandsene.

Copenhagen Fashion Week, der omfatter flere messelokationer, en hel kalender fyldt med modeshows rundt om i København og guderne må vide hvor mange branche fester, er reelt en “lukket fest” for indbudte og branche fest. Der skal købes til efterårets udbud i butikkerne til efteråret 2014.

Men der sker også rigtigt mange ting for dig, mig og dine veninder – som helt almindelige mennesker. Du kan bl.a danne dig et overblik over det på sitet der samlet stort set det hele og hedder Copenhagen Fashion FESTIVAL her.

copenhagen fashion festival februar 2014

I min rolle både som medejer af PLUSliving.dk og webshoppen www.charlotandme.dk, så er jeg mere optimistisk end nogensinde. Jeg ser super lækre modeller, skønne kataloger, får invitationer til modeshows og glæder mig over at skulle se den ene mere lækre kollektion end den anden. Og så er der også nye skønne mærker som er godt på vej frem.
DET HELE ER PLUSSIZE….og jeg skal til modeuge med kalender fyldt ud med aftaler om fremvisninger af PLUSSIZE kollektioner.

Natacha har skrevet en artikel om modemessen i Berlin og I kan se videoklip fra plussize podiet i hendes artikel her.
plussize fashion shows berlin february 2014

Carmakoma har i mange år været dem der er gået forrest og har lavet skønne modeshows og turdet vise kurver og former på posiet og det gør de også i år. Og det er et åbent show for alle – hvis altså du befinder dig i København. Men jeg er sikker på at du skal nok få mulighed for også at læse mere om det senere, hvis ikke du har mulighed for at dukke op til deres show på hovedbanegården.

Jeg startede i tidernes morgen PLUSliving, fordi jeg var provokeret af, at plussize mærkerne ikke fik opmærksomhed og ofte var der sådan en lidt …”undskyld vi er her” attitude. Det provokerede mig, for jeg er kvinde, forbruger og menneske …fuldstændigt som alle andre og jeg kunne ikke forstå at bare fordi vi er lidt større end andre, at så skulle alt hvad der hed store størrelse gemmes ned i et hjørne og helst ikke have for meget opmærksomhed.

Og siden har jeg – og i samarbejde med andre – arbejdet for at synligheden skulle blomstre og ligeværdigheden mellem forskellige størrelser skulle være meget mere synlig.

Og jeg glædes over, at der er markant forskel på dengang for 4 år siden og så NU.  Og jeg føler mig ret sikker på at verdensbilledet for PLUSsize brandsene og ligeværdigheden er ved at skifte stil, og at vi fremover kommer til at se meget mere til PLUSsize på samme niveau som normalstørrelses tøjet.

Og lad mig i den forbindelse minde dig om, at vi stadig arbejde for sagen og for at synligheden skal være større og mere ensartet/ligeværdig …så HUSK at benytte vores shoppingguide og lad os vide hvis vi mangler nogle fantastiske gode forhandlere, eller du har andre godt forslag til at vi kan øge synligheden for og om os kurvede kvinder. Og hjælp os med at få budskabet bredt ud….DE KURVEDE KVINDER INDTAGER MERE OG MERE PODIERNE OG GADERNE MED LIGEVÆRDIGHED.

plussize shoppinng guide

Tags: , , , , ,


Om forfatterenTil toppen ↑