My Star Denim mystardenim-header

Udgivet den 15. januar 2013 | af PLUS

0

PLUSliving SHOPPEN har premiere med My Star Denim

Nu åbner PLUSliving – shoppen for kurvede kvinder og vi lægger ud med det geniale denim koncept – MY STAR DENIM.

MY STAR DENIM er perfekte denimjeans til ALLE – og med udgangspunkt i den enkelte kundes figur.

Hvert par skræddersyes til kunden, efter egne mål og senest 20 dage efter bestiling af de jeans, der ønskes, bliver de leveret på den ønskede adresse. Alt sammen produceret i Europa og i de lækreste metervarer. Vores egen medejer Charlotte Mols, der har arbejdet som produktion kontroller i mange år i tekstil branchen og nu ejer webshoppen Charlot and Me – er begejstret. Hun siger at konceptet er genialt – og specielt genialt for kurvede kvinder, fordi det er virkeligt svært at få smarte og lækre jeans. Her skal kunden bare måle 3 mål, indtaste dem og vælge hvilke model de ønsker, og så bliver de produceret helt specielt efter de indtastede mål.

My Star Denim har udviklet et system, de gør det muligt at skræddersy jeans udfra 3 mål…talje, hofte og benlængde.

På PLUSliving har vi set muligheden for at vores læsere kan få oplevelsen af at have perfekte jeans på og er virkeligt begejstret for at der nu også er muligheder for kurvede kvinder at få absolut toplækre og smarte jeans.

My Star Denim er også begejstret for samarbejdet og har bedt PLUSliving om at hjælpe med at få taget billeder af kurvede kvinder i de lækre jeans. Modellerne er fundet, og der er i disse timer fuld gang i at få lavet nogle jeans, og fotografen er booket…så glæd jer…vi kommer både med en artikel om backstage fotooptagelse af modellerne og så lancerer vi i samarbejde med My Star Denim billederne med dejlige skønne kurvede kvinder i de lækre jeans.

CHECK ALLE MODELLERNE her…og på gensyn i shoppen.

My Star Denim er perfekte jeans til ALLE…tykke/tynde, høje/lave, mænd/kvinder…vi ses i shoppen.

 

Tags: , , ,


Om forfatterenTil toppen ↑