PLUS-LIVING 3

Udgivet den 7. februar 2013 | af Charlotte Mols

0

PLUSliving søger skribenter / bloggere

Har du en skribent i dig, og har du noget på hjerte? Noget om PLUSsize kvinder, trends og mode, så er det måske dig vi søger.

Vores læsere vil meget gerne høre meget mere om livsstil og mode. Endda meget mere, end vi selv kan levere.
Derfor søger vi nu nye skribenter til PLUSliving – og måske er det dig??

Vores mission på PLUSliving.dk er at give masser af inspiration, positive livs historier, vise lækre trends indenfor plussize mode.

Er du vores nye skribent?

Altså i det hele taget være med til at vise, at vi er helt normale, skønne kvinder, der også vil være lækre og og have det lækre liv.

  • Vil du være med til at give inspiration?
  • Har du noget på hjerte?
  • Er du god til at skrive?
  • Har du lyst til at være med til at udføre vores mission?

Så skriv til os på gitte@plusliving.dk og lad os se, om ikke du også skal være en del af vores nye, store redaktion.

 

Alle der arbejder på PLUSliving.dk gør det sjov, for missionens og for fællesskabets skyld. Så du skal kunne se mulighederne for at komme igennem med dit budskab, muligheden for at blive set, muligheden for at være med til at flytte grænser og ikke mindst muligheden for at skabe et fællesskab.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen

Gitte & Charlotte

Og forhåbentligt på gensyn ved tasterne….

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑