MODE ventetid1

Udgivet den 18. februar 2013 | af Charlotte Mols

0

PLUSliving til fotooptagelser af My Star Denim

På PLUSliving ønskede vi os billeder af MY STAR DENIM jeans på kurvede kvinder. Og så blev vi bedt om at være med til fotooptagelserne. Fed oplevelse!

Hos MY STAR DENIM går de ikke af vejen for at vise, at det rent faktisk er jeans, der passer til alle. Så de spurgte, om vi kunne hjælpe med at finde modeller, og inviterede os med til fotooptagelserne.
Og sikken en succesoplevelse det igen igen igen har været!

En succes, fordi der altid i kølvandet på oplevelser som disse, er en masse gode oplevelser, energi og skønne grin. Jeg har arbejdet i modebranchen i mange år, men må igen konstatere, at stemningen og energien og humøret bare er så meget højere i PLUSsize branchen – og jeg frydes over hver dag, jeg arbejder både på PLUSliving og i min webshop.

MY STAR DENIM valgte at benytte 3 af de modeller, som vi på PLUSliving brugte til vores skønne PLUS-SIZE modeshow under forrige modeuge, nemlig Anja, Lisa og Christina.


Lisa, Christina og Anja

Der blev målt taljer, hofter og benlængder, jeans blev syet og efter 20 dage var der jeans hjemme til dem alle 3.
Personligt var jeg ret spændt – for jeg ved, hvor svært det kan være med bukser og endnu sværere med jeans. Men resultatet var fuldstændigt som MY STAR DENIM lover det…at det er jeans, der er syet til den enkelte kunde, og derfor passer super flot.

I skal nok få det endelig bevis med billederne, når fotografen har valgt de bedste billeder ud. Lige nu må I nøjes med min begejstring og disse “amatør”billeder, som jeg og Birgitte fra My Star Denim tog på dagen for fotoptagelsen.

 

Make-up og hår ordnes her på Christina.

Alle der er i studiet er meget engageret i stemning, stil og udstråling på billederne. Fotografen må siges at have stor tålmodighed, for der var mange kvinder med en mening – også om alt muligt andet end om lækre denim bukser.

Det tager en del testbilleder at få indstillet lys og finde den rette holdning, udstråling og sørge for at det rent faktisk er de lækre jeans der kommer i fokus.
Her er det stylisten og Birgitte fra My Star Denim der bidrager med mening og input.

Hvert billede vurderes nøje ikke kun LIVE men også på skærmen efterfølgende. Det er ofte små ændringer, der gør den helt store forskel.

Der blev taget billeder af de 3 skønne modeller hver for sig og samlet. Og med valget af disse 3 modeller, der båder er forskellige i alder, figur, størrelse og udtryk/stil, så synes jeg at kun at blive bekræftet i, at dette er jeans der kan passe alle.

Og Claus fra MY STAR DENIM og jeg havde vist ikke den hårdeste tjans, så lidt sjov og grin bagved det hele, var der også plads til.

Jeg havde medbragt de hvide t-shirts, som er fra YPPIG og skoene der er benyttet til foto er enten privat eje eller gnbrug fra modeshowet, hvor BARUND havde leveret sko.

Nu glæder vi os så bare endnu mere til at se de færdige billeder, og kan du ikke vente med at få dig nogle af disse jeans, så check lige her i PLUS SIZE SHOPPEN, hvilke modeller du på kun 20 dage kan få ind af din dør.

 

Tags: , , , , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑