ARTIKLER charlotte bred

Udgivet den 3. august 2012 | af Gitte - Curvy Editor

0

Ansigterne bag PLUSliving

Vi byder velkommen til det nye PLUSliving med en præsentation af os selv 😉

Af Gitte Glibstrup

PLUSliving har gennemgået en ”hovedrenovering”, og der er kommet et par nye ansigter på redaktionen. Her kan du møde den nye medejer og ”Curvy Editor”, Gitte, og idekvinden bag sitet, Charlotte, der fremadrettet skal stå for kontakten med annoncørerne.

Fælles for de to kvinder er lidt for mange kilo på sidebenene samt et stort ønske om at skabe et frirum, hvor kurvede kvinder kan føle sig hjemme – og lækre!

De to kvinder har mødt hinanden i et netværk via Væksthusene, og de fandt hurtigt fælles fodslag om PLUSliving.

Mød Charlotte

Charlotte Mols fik oprindeligt ideen til sitet, som nu har fået en makeover. Hun har en baggrund i modebranchen, hvor hun også har mødt modstanden mod kurvede kvinder. I dag er hun indehaver af webshoppen Charlot & Me med lækkert tøj i plussize størrelser.

Hun ville gerne have et frirum, hvor kurvede kvinder kunne føle sig godt tilpas, og derfor skabte hun PLUSliving.

Hun bor i Vejle med sin mand og deres dejlige datter Amalie.

5 hurtige til Charlotte

Hvad er din livret?
Ovnstegt kylling m/nye kartofler og rabarberkompot…eller en RIGTIG GOD bøf – gerne på grillen – med flere salater. Jeg er vild med spændende salater…kan også rigtigt godt lide lammekølle…jeg kan vist godt bare lide mad, når andre laver det :)

Hvad overrasker folk mest ved dig?
Jeg overraskes meget positivt, når jeg møder mennesker, som jeg reelt ikke kender og som så alligevel viser mig omsorg, opbakning eller endda hjælp… Måske endda byder ind med et godt grin. Som nu hvor vi laver modeshow… Mennesker kommer og hjælper, bare fordi vi gør noget, eller fordi vi kender nogle mennesker, der kender dem. Det er en fantastisk oplevelse.

Hvornår er du allergladest?
Jeg er allergladest, når jeg er sammen med mit barn/mand og dejlige venner. Samvær og samarbejde og synergi med gode mennesker er det mest energigivende, jeg kan opleve.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?
Det bedste ved mit arbejde – er faktisk mit arbejde. Jeg har aldrig haft så fantastisk et arbejde før. Mine kunder og læsere og samarbejdspartnere er noget af det mest fantastiske, jeg nogensinde har oplevet. Jeg er afsindigt priviligeret og tror ikke jeg kunne få noget bedre.

Hvad er det vildeste, du har gjort?
Det vildeste jeg har gjort…. Jeg er ikke til bungyjump og sådan noget, så det er vel reelt at starte et firma med luksusvarer i en finanskrise – og så selvfølgelig det modeshow, vi lige nu har gang i. Jeg har også engang været udstationeret i Hvide Rusland (men det var nærmere hovedløst ungdommelig uovervindelig “jeg kan da alt”-selvopfattelse end vildt :))

Mød Gitte

Gitte Glibstrup, der er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup, er ny redaktør og medejer af PLUSliving. Hun skal stå for indholdet og har kontakten med de forskellige skribenter, der leverer stof til sitet. Gitte elsker gode historier, og så er hun iøvrigt selv en plussize kvinde, der brænder for området.

Gitte er 35 år, hun bor i Odense sammen med sin mand og deres tvillingedrenge Noah og David fra februar 2009.

5 hurtige til Gitte

Hvad er din livret?
Jeg er lidt af et madøre, så jeg har svært ved at vælge. Men nogle af mine favoritter er god champagne, sushi, mørk chokolade og så også et lækkert stykke kød. Faktisk vil jeg fremhæve mishikaki, som er grillede kødspyd – især fra min svogers bar i Tanzania.

Hvad overrasker folk mest ved dig?
Jeg har ret meget styr på alting i min hverdag, fordi jeg har virksomhed, familie og en masse praktisk, der skal gå op i en højere enhed. Men jeg elsker at slå håret ud, drikke mig en champagnebrandert på og tage i byen og danse som en anden teenager.

Hvornår er du allergladest?
Når jeg får en kildre-tur af mine to drenge.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?
Jeg har altid elsket gode historier. Som barn var jeg fast inventar på det lokale bibliotek, så da jeg kunne tage en uddannelse som journalist og selv fortælle gode historier, var min lykke gjort. Jeg elsker desuden at være selvstændig og bestemme over min egen hverdag og mine egne opgaver.

Hvad er det vildeste, du har gjort?
Hihi, der er vist en del forskelligt … Måske da jeg sov i en park i Rom, overnattede på gaden i London under en festival eller da jeg riverraftede ned af Zambezi eller sprang bungyjump over samme flod. Men det mest livsforandrende for mig har været at få tvillingedrenge, så det er faktisk nok det allervildeste.

Vi glæder os vildt til at dele det nye PLUSliving med jer, og vi håber, at vi får mange gode timer sammen :-)

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer