MODE HEADER

Udgivet den 21. november 2014 | af PLUS

0

10 spørgsmål til direktøren bag plussize brandet YPPIG

På plusliving.dk vil vi rigtigt gerne vide mere om de mennesker, der designer og producerer skønne kollektioner af tøj i store størrelser. Vi har derfor igangsat denne artikelserie med 10 spørgsmål til nogle af de mennesker der står bag plussize brands’ene og denne gang er det brandet Yppig du kan få lidt mere kendskab til.

Navn : Claus Zink
Din baggrund : Direktør, medejer og kreativ ansvarlig hos B&C Textiler – herunder plussize brandet Yppig.*

main-claus-zink

1. Hvad er din egen stil?
Til hverdag og på jobbet et mix af klassisk casual og minimalistisk konfektion. Når jeg har fri får stilen et lidt mere sportsligt udtryk.

headoffice

Yppig er en del af B&C Textiler og hører til i dette spændende hus i Sønderborg. Der er masser af skøn kunst både ude og inde – hvilket bidrager til den kreative energi.

2. Hvad er god stil for dig?
At der er tænkt over sammensætningen af stil, farver og kvaliteter så det går op i en højere enhed og giver personlighed og karakter til den enkelte person.

3. 3 linjer om brandet?
Yppig byder på hverdags luksus og mode med et tvist. Koordinerede kollektioner i lækre farver og styles med smagfulde og feminine detaljer.

Dette er billeder af den kollektion du finder i butikkerne lige nu.

Dette er billeder af den kollektion du finder i butikkerne lige nu.

4. Hvad er særligt ved Yppig ?
Kant…..detaljer som bryder med standarden og inspirerer.

5. Hvad er det bedste ved at designe tøj til kurvede kvinder?
At gøre mode og god smag let tilgængelig og attraktiv for alle uanset størrelse.

Den kreative proces og arbejdet med pasforme

Der arbejdes hele tiden med kreativ udvikling og tilretning af kollektioner

6. Hvad ville du gerne sige til kurvede kvinder, som måske synes shopping er svært?
Spring ud i det..…Der findes i dag rigtig mange butikker som har specialiseret sig i tøj til kurvede kvinder og som er super dygtige til at vejlede om stil, mode og pasform.

7. Har du en rollemodel (ikke nødvendigvis en designer)? Hvem – og hvorfor?
Nej, jeg inspireres af hverdagens mange indtryk og henter inspiration på gaden, i tv, magasiner og på rejser…..

8. Hvad er dit eget stykke yndlingstøj – og hvorfor?
Lige nu har jeg to ting i min garderobe som er yndlings. Et par helt tæt siddende mørke jeans med stretch og slid og en mørkeblå jakke i grov strik med foer som er super i overgangen inden det forhåbentlig snart bliver vinter.

9. Hvad er det bedste ved at være designer?
At man får lov til at arbejde kreativt samtidig med at man skal tænke kommercielt og have øje for hvad som kan sælges. En spændende udfordring.

SPRING2015

PRE-VIEW….her er der eksempler på noget af forårskollektionen fra Yppig

10. Hvad gør du for at forkæle dig selv?
Jeg kan rigtig godt lide at rejse og opleve alt fra nye kulturer, storbyer og fristeder hvor man forkæles og er langt fra hverdagen stress og jag.

Jeg kan anbefale :
Fantastisk julestemningen i Hamborg.
En tur til Hamborg i december måned kan varmt anbefales. Et “must” er Julemarkedet ved Rådhuspladsen og Binnenalßter som med sine mange små og hyggelige boder byder på alt fra håndarbejde til et krus med Glühwein. Når man nu er ved Alster er en gå tur omkring AußenAlster efterfulgt af afternoon tee på “The George hotel” en god og afstressende oplevelse ovenpå julemarked og juleshopping. Vælger man at tage en overnatning og vil have en oplevelse ud over det sædvanlige er Side hotel, East hotel og The George hotel 3 spændende hoteller med hver deres særpræg. Middagen bør indtages på ” Die Bank” eller “East”, Begge steder går mad og omgivelser op i en højere enhed – virkelig en oplevelse værd. God tur :)

hamborg

En tur til Hamborg er en fantastisk oplevelse og specielt her i julemånederne.

YPPIG har udloddet 2 stk af disse lækre strik i en lodtrækning. Du kan deltage i lodtrækningen ved at svare korrekt på et spørgsmål 4 december.
SE MERE HER….KLIK OG DELTAG

header

Pist…konkurrencen udløber 4 december 2014

 

Tags: , , , , ,


Om forfatterenTil toppen ↑