EVENTS En af YPPIGs lækre outfits - og modeller.

Udgivet den 3. august 2012 | af Gitte - Curvy Editor

0

Relancering af PLUSliving

Webmagasinet PLUSliving er for lækre kurvede kvinder, og magasinet opruster med nyt layout, nye skribenter, opdateret indhold og en ny ledelse.

Af Gitte Glibstrup

Et webmagasin, hvor kurvede og overvægtige kvinder skal føle sig hjemme og godt tilpas. Et frirum med plads til store tanker, drømmer og store størrelser.

Sådan er målsætingen bag PLUSliving.dk, der netop er blevet relanceret i en ny version med et modeshow og masser af opmærksomhed.

– Vi har fundet inspiration i eksempelvis England, Holland og USA, hvor de er langt fremme på området, fortæller Gitte Glibstrup, der er ny redaktør på sitet.

– Redaktionelt vil vi beskræftige os med mange af de samme ting som andre dameblade gør. Men vi gør det i en positiv tone, og vi vil eksempelvis ikke fylde spalterne med slankekure. I stedet vil vi fortælle om ”5 skridt til at få motion ind i hverdagen” eller give nogle tricks til at klæde sig efter kropstype, fortæller Gitte Glibstrup.

Her på sitet er der en række faste skribenter, som skriver frivilligt og ulønnet.

Startede i protest

Det er Charlotte Mols fra Vejle, der oprindeligt har fået ideen til webmagasinet.

Hun har selv en baggrund i modebranchen, hvor hun også har mødt modstanden mod kurvede kvinder. Det provokerede hende så meget, at hun fik ideen til PLUSliving, som nu får et makeover i både udseende og indhold efter et par års levetid.

– Jeg blev så provokeret af de gamle holdninger, at jeg ville starte noget helt nyt, siger hun.

De to kvinder ser modstanden som en udfording, for de mener, at kurvede kvinder kan være lige så lækre som deres tynde medsøstre.

– Men vi ved godt, at det kan være svært, og vi er også klar over, at vi sikkert vil møde kritik for det, siger Charlotte Mols.

Ikke for at forherlige overvægt

PLUSliving handler ikke om at forherlige overvægt, for det er der er ingen af de to indehavere, der er interesseret i.

– Vores mission er, at overvægtige kvinder også skal have det godt og må have lov at føle sig lækre og dejlige. Vi er ligeså forskellige som alle andre kvinder og det vil vi gerne vise, siger Charlotte Mols.

– Det er ikke fedt at være overvægtig i dag, for man møder en masse fordomme og tabuer, som gør livet som tyk rigtigt surt på mange områder. Det vil vi gøre op med. Vi vil skabe et frirum, siger hun og bakkes op af Gitte Glibstrup.

– Jeg er selv rund, og det er jeg til tider meget træt af. Men jeg ved også, at hverken jeg selv, mine venner eller min familie har glæde af, at jeg konstant slår mig selv oven i hovedet med min vægt. Jeg har brug for at føle mig godt tilpas og være okay. Det kan jeg på PLUSliving, siger hun.

De to kvinder har mødt hinanden i et netværk via Væksthusene, og de fandt hurtigt fælles fodslag om PLUSliving.

 

Tags: , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑