FAMILIELIV Imperial

Udgivet den 19. juli 2013 | af Gitte - Curvy Editor

0

Romantik på det store lærred

Af Malaika Jacobsen

Danskerne går mere i biograferne nu, og det er altså hyggeligt en gang imellem med en rigtig “chick-flick” – tøsefilm. Et skud af det helt lyserøde. Love stories, romantik og hjerter med hjerter på, kan vi godt trænge til her i sommervarmen – men der er meget andet på programmet.

Vi har set på et par af de nye film.

Selvfølgelig skal der også være plads til film med lidt mere drama i. Det sørger bl.a den talentfulde Pernille Fischer Christensen for. To år efter den prisbelønnede “En Familie” er hun nu klar til at indlede optagelserne af hendes fjerde spillefilm der bliver optaget på Sjælland og Fyn.

En sang fra hjertet

“En sang fra hjertet” er en film baseret på de svære valg, man nogle gange bliver nødt til at træffe når det kommer til ens familie. Her er det den verdensberømte singer-songwriter Thomas Jacob, der kommer hjem til Danmark for at indspille sit nye album efter at have boet i Los Angeles som en travl karrierekanon. Han er en mand med succes og mange brændte broer, og han lever og ånder for musikken og ikke meget andet.

I Danmark tropper hans voksne datter Julie op, med hendes 11-årige søn Noa, som Thomas aldrig har mødt. Snart bliver Thomas meget mod sin vilje tvunget til at tage sig af Noa, og de to begynder stik imod alle odds langsomt at finde hinanden igennem musikken. Men så indtræffer en katastrofe, og Thomas må se i øjnene, at han skal træffe et valg, der forandrer hans liv for altid.

About time

Der er intet så godt som film der har lidt af det hele. Vi har passende til vores titel fundet filmen “About time” hvor der både er lidt science fiction, romantik og komedie ind over dens genre. Filmen handler om Tim Lake, som i en alder af 21, finder ud af at han kan rejse i tiden. Efter en lidt utilfredsstillende nytårsaften fortæller Tims far ham at mændene i familien har haft evnen til at kunne rejse igennem tiden. Tim kan ikke ændre hans historie, men han kan ændre hvad der kommer til at ske, og hvad der er sket i hans eget liv, så han beslutter at gøre hans egen verden meget bedre… ved at få sig en kæreste. Desværre viser det sig, at det ikke bliver så let som man lige skulle tro.

Tim finder med tiden ud af at hans såkaldte gave ikke kan ændre sorgerne og op – og nedturene der påvirker alle familier over alt. Der er grænser for hvad man vil få ud af hans tidsrejser, og det kan også være meget farligt…

Fotoet er venligst udlånt af Nordisk Film, og det er taget af Steen Brogaard.

Hvilke film skal du se i biffen???

Tags: ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑