FAMILIELIV header1

Udgivet den 20. marts 2013 | af Charlotte Mols

1

Skal du giftes?

TILLYKKE og fortvivl ikke…du skal nok finde den brudekjole som du drømmer om – og du skal nok blive din brudgoms drøm. Der findes mange fantastiske muligheder for at få plussize brudekjoler.

Det at skulle giftes er, for de fleste, en drøm der går i opfyldelse, men hvis man er PLUSsize, så tror mange at punktet på to-do listen med “KØB BRUDEKJOLE”, kommer til at kræve en særlig indsats.
MEN der er, lige som med alt andet tøj, også kommet flere muligheder af brudekjoler, der skal være større end str. 44 og der er flere muligheder både i fysiske butikker og on-line.

Så det er bare med at nyde din søgen efter KJOLEN.

Køb evt. et par bryllupsmagasiner, sæt dig ved computeren og find inspiration ved at google efter billeder, blogs,  online butikker og magasiner.
Gode søgeord er : plus size brudekjoler, plussize brud, brudekjoler store størrelser, store størrelser brudekjoler

Der er så meget inspiration at hente. Og er man til high-end design, skræddersyede løsninger så er et af mine favorit steder for inspriration WE DO WEDDINGS

Vi har spurgt hos Panayotis hvilke gode råd de kan dele med os, for at du kan få den mest perfekte kjoler, der passer til dig og din figur.

Mange plusSize piger bliver lykkelige, så snart der er en kjole, de kan passe, og glemmer dermed at forholde sig kritisk, når der ses på kvaliteten, pasform og prisen. Men der er visse ting, der kan gøre dit køb af kjole til en stor succes.

Shapewear er blevet meget populært hos kvinder i alle størrelser. Din krop bliver skubbet ind, skubbet op og former din krop perfekt under kjolen. De fleste kjoler er også syet ind de ”rigtige” steder for at den sidder perfekt, men hvis du ikke synes, det er helt nok kan du altid benytte dig af en shapewear. Pas på at du får shapewear der passer dig, for ellers får du buler de forkerte steder, og det er ikke behageligt at have på sidst på dagen/aftenen.

Istedet for kun at kigge på hvilen kjole du synes er flot, er det en fordel at du starter med at kigge på dig selv.
Hvilken figur er du? Æbleformet, pæreformet, omvendt trekant, timeglas eller søljefacon?

Der er nemlig gode råd at hente, og bruger du dem korrekt, så vil det højst sandsynligt gøre din søgen efter BRUDEKJOLEN til en stor fornøjelse.

Er din figur æbleform?
Kendetegnene for en æbleformet figur er slanke ben, lille bagdel, måske topmave, ikke så stor en talje, stor barm og skuldre på samme str. som dine hofter.

Her er det vigtig der skabes en balance mellem over- og underkrop. En god idé vil være ikke at vælge en brudekjole der går op om halsen. En A-facon vil give dig højde som er det rigtige for dig.
Korte halskæder vil klæ’ dig.

Er din figur pæreformet?

Kendetegnene for en pæreformet figur er store lår, relativt brede hofter, en rund bagdel, lille barm, markeret talje og smalle skuldre.

For at skabe balance i din krop vil en brudekjole med en større overkrop og smallere underkrop være det rigtige for dig. Her skal du udnytte dine skuldre og vælge en kjole med halternecks, bådudskæring eller firkantet udskæringer som vil få det bedste frem i dig. Underdelen skal falde blødt om hoften og ikke fylde for meget men gå ud forneden.

En taljeret jakke eller en jakke der går til under hoftepartiet vil være flot til den pæreformet figur.

Er din figur en omvendt trekant?
Kendetegnene for en figur som er en omvendt trekant er slanke /lige ben, smalle hofter, evt. stor barm i forhold til resten af kroppen og skuldre der er bredere end hoftepartiet.

Kjoler der fremhæver armene vil her være flot såsom en kjole uden armer som Christina nedenunder har på.

Er din figur et timeglas?
Kendetegnene for en figur der ser ud som et timeglas er lige ben, fyldige hofter, smal talje og har typisk en fyldig barm.

Her vil en hjerte formet kjole være en mulighed til valg af kjole. Du bør fravælge turtleneck og højtsiddende udskæringer.

Er din figur søjlefacon?
Kendetegnene for en figur der ser ud som en søjle, er når skulder og hofter er lige bredde eller smalle altså, at du er ret ”firkantet” og ikke har så mange kurver eller at din .

Det du skal undgå er A-formet kjoler. Den kjole, der vil være noget for dig, er en der sidder til i taljen og fremhæver dine pæne former.

Andre tips:
• Bryder du dig ikke om at have bare arme? Så er der hjælp at hente her. En cardigan, en kort jakke eller en bolero kan varmt anbefales hvis din drømmekjole eksempelvis er stropløs og du ikke føler dig godt tilpas med armene frie. Hvad enten du er til det ene eller andet, så er det alt sammen noget, du kan købe hos Panayotis.

• Høje hæle? Mange kvinder frygter at de kommer til at snuble i deres brudekjole og tænker derfor de vil have helt flade sko på. Selvom du ikke har lyst til at have tornhøje stilletter på, giver en lille hæl altid lækre ben og en bedre holdning end helt flade sko. Panayotis udbyder også sko og besidder også en speciel behagelig sko som er enkel med en lille hæl til kun 1.100kr.

• Tilbehør: Udover kjole, jakke og sko har vi også smykker og strømpebånd, hvor der i strømpebåndet i øvrigt er lidt blåt i så du kan slå 2 fluer med et smæk til den store dag. Alle disse ting er at finde hos Panayotis og hermed danner du nemmere et overblik over de ting du skal bruge.

Skal du giftes og har du opgivet, at finde din brudekjole fordi du bruger en plusSize str. – så fortvivl ikke! Selvom du ikke er en str. 38 eller 40 har Panayotis Brudekjoler et stort udvalg af brudekjoler som netop vil passe dig.
Hvis du har kurver og kvindelige former vil vi garantere, at du vil finde drømmekjolen og komme til at se helt fantastisk ud på din store dag!

 

Se hvilken forskel fotografen gør

Det er dyrt at holde bryllup, og det kan være fristende og bede Onkel Anders om at tage billederne. Men ved at booke en rigtig og professionel fotograf, så er du ret sikker på at billederne bliver nogle du også har lyst til at se på, når du har 10, 20 og 30+ års bryllupsdag.

Nu har du brugt så meget energi på at sikre dig at dagen bliver helt perfekt, og inden du har set dig om , så er den gået…du er blevet gift, du har forhåbentligt haft dit livs bedste dag…og så er billederne ikke lige nogle du har lyst til at se på.

Kig engang her på nogle af fotograf Tine Hvolby’s fotoreportager og se hvilken forskel hun kan gøre. Hun har en evne til at forvandle lyset, få stemningen med på billederne, tænke kreativt og kunstnerisk og til at få det aller aller smukkeste frem i dig, din mand, dine børn og gæster, din fest og din dag.
Klik på billederne herunder og kom direkte til Tine Hvolby’s website.

 

 

Tags: , , , , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑