SKØN & SUND Uden navn

Udgivet den 14. december 2014 | af Mila Blarke

0

Skønne cremer i julegave?

Cremer der forskønner kan vi li…ønsk dig for eksempel serien med naturlige frugtingredienser, Frugtique, som giver blød, duftende pleje til dit ansigt. Mange forskellige produkter i serien, men mine favoritter er altså Nourish ansigtsvask, Restore natcreme og Hydrate dagcreme.

Fugter, plejer og er drøje i brug – og så dufter de faktisk af de ægte frugter der er i!

Se dem på skønhedssitet skoenhed.dk – så kan din familie bare shoppe løs :-)

Vil du have blød skønhed uden duft, så er Plaisir Sensitive Skin en skøn løsning. Lige nu er den i Matas butikkerne i forbedret udgave med bla havre, shoreasmør og fugtfugtfugt-givende ingredienser. Både shower cream og body lotion holder hvad de lover…føler mig ren og blød – og kan selv vælge hvad jeg vil dufte af i øvrigt :-)

Find Plaisir på hylderne hos Matas eller på matas.dk

Glædelig gaveønskning!

Kh Mila

 

 

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑