MODE Uno bæredygtigt modetøj

Udgivet den 15. november 2013 | af Natascha Annett Coco Jensen

0

“Yes, endeligt smart bæredygtigt modetøj i masser af farver”

Endelig …

Jeg var helt væk i drømmeland, da jeg opdagede dette danske mærke UNO, som  laver bæredygtigt tøj og design. De har de mest flatterende modeller til plus size kvinder, som skjuler hvad du gerne vil have skjult og istedet sætter fokus på kroppen med de mest fantastiske farver. Men hold dig ikke tilbage. Selvom du plejer at købe dæmpede farver, kan du øve dig i at købe en klar pang farve, gerne et tørklæde eller en top.

Bæredygtigt modetøj …

Har du ledt efter bæredygtigt modetøj, som er større end børne størrelserne? UNO bruger udelukkende kun deres tøj og design i natur baserede metervarer såsom bomuld, hør, uld og viskose i den bedste kvalitet. Al indfarvningen af stofferne foregår kun i Europa under kontrollede forhold og de farver kun med økotek godkendte farvepulver.

 

Uno, en helårs kollektion

Alle kan bruge tøjet fra UNO …

Uanset hvilken type du er kan du bruge tøjet fra UNO. Hvis du ønsker en mere elegant stil, holder du dig til pastel farverne og vælger måske et enkelt stykke tøj herfra for eksempel en smart cardigan eller tunika.

Eller er du den sporty type? Ønsker du behageligt tøj og ingen detaljer, der irriterer dig og påvirker din bevægelses frihed, er UNO tøjet helt perfekt til dig og din livsstil.

Og ligeledes hvis du er meget øko bevidst, passer en praktisk UNO gardarobe også til dine holdninger, principper og værdier.

Eller hvis du er en kvinde som har masser af humor og elsker opmærksomhed, giver du den bare fuld gas med pang/ de klare farver.

Uno et bæredygtigt design

 

En helårs kollektion …

Selvom UNO har og laver tøj til flere sæsoner, har de altid deres standard kollektion, deres basis varer. De har altid de aktuelle trendy farver. Der bliver altid lavet nye modeller. De har over 300 forskellige modeller i deres sortiment. Også smykker, tørklæder, sko, huer, hatte m.m. er en del af sortimentet.

De har et anderledes størrelses system, hvor den mindste størrelse hedder 1 og den største størrelse 4 vurderer jeg at den svarer til en almindelig størrelse 54 -56.

Hvor kan jeg købe UNO?

Du kan shoppe UNO på internettet. Klik her … 

UNO har også en Outlet Shop. Klik her …

 

Hvis du vil prøve tøjet først, inden du køber, ligger der butikker over hele Dk, Tyskland og hele Skandinavien. KLIK HER …

P.s. Du ser et mix af efterårs moden og forårs/sommermoden 2014 på billederne. Hvis du ønsker hjælp eller andre gode tips til at klæde dig smart kan du se på min hjemmeside www.ByCoco.Me

Med venlig hilsen

Natascha Annett Coco Jensen

Tags: , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Er lige fyldt 47 år og jeg har hele mit liv arbejdet med mode og trends både som kjoleskrædder, tøj designer og stylist indenfor Fashion Feng Shui®. Ellers er jeg også uddannet som Farve- & Stil konsulent, Aut. & lægeexam. Kosmetolog, Makeup Artist og ellers hjælper jeg dig med at finde dit autentiske jeg og din autentiske tøj stil med med Fashion Feng Shui®. Kort sagt * WEAR YOUR MAGIC * Mange Plus Size hilsner Natascha Annett Coco JensenTil toppen ↑