ARTIKLER tykhed1

Udgivet den 10. juli 2012 | af Gitte - Curvy Editor

0

Smukke kurvede kvinde… tør du?

PLUSliving har fået denne forespørgsel fra en kurvet kvinde, der gerne vil sætte positivt fokus på runde former med et fotoprojekt. Måske er det noget for dig at være med?

Angelina Nielsen Owino skriver til os:

“Jeg er fotojournaliststuderende på Danmark Medie og Journalisthøjskole. Jeg er ved at lave et større fotoprojekt, om det at være tyk. Jeg er selv en tyk kvinde, som er meget træt af, at tykhed for det meste forbindes med noget negativt.

Jeg vil med mit fotoprojekt godt sætte fokus på, at en tyk krop kan være smuk, og at det faktisk findes tykke, som har det fint med deres krop. Min projekt er mest selvportrætter, det er en stor blanding af både direkte billeder af kroppens former, selvironiske billeder, feminine billeder etc.

Udover selvportrætterne vil jeg gerne have nogle nøgen portrætter af andre tykke kvinder. På den måde signaler mit projekt, at jeg ikke er alene med mine holdninger, der er andre som mig, som er så glade for deres krop, at de ikke har noget imod at vise den.

Jeg leder efter kvinder, som har det godt med deres kroppe. Jeg vil så fotografere kvinderne nøgne og samtidig lave et kort interview om personens forhold til sin krop og fedme i samfundet. Jeg vil gerne have en ærlighed frem i portrætterne, og at man kan se personen har det fint med sin krop. Det er det vigtigste.

Det handler på ingen måde om, at billederne skal være udstillende eller seksuelle. Projektet skulle på længere sigt gerne ende ud i en bog, gerne med dele af projektet som artikler.”

Vil du høre nærmere eller ved du, at det er noget for dig, så tag fat i:

Angelina Nielsen Owino
Photojournalist
Mobile: +45  22 91 95 20

 

 

Tags: , ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer