LIVSSTIL sportsheader

Udgivet den 21. marts 2015 | af Charlotte Mols

0

Sportstøj i store størrelser

Der er landet en ny kollektion af funktionelt og smart sportstøj i store størrelser.

 

Skrevet af : Charlotte Mols / Ejer af www.charlotandme.dk

STUDIO har lanceret en kollektion, som mange helt sikkert har drømt om. Nemlig en fitness kollektion til plussize kvinder.

Har du også forsøgt at finde ordenligt træningstøj i større størrelser ved du også, at det kan være mildt sagt udfordrende. Så der er mange, der vil glæde sig over den skønne GYM-kollektion.

Løbetights med print, pink løbetrøje og komfortable sorte trænings T-shirts er bare nogle af de ting, du kan glæde dig over og her kan du se det udvalg der kan købes hos Charlot and Me

 

ins-2

Her sportstøjet sat sammen med en skøn lang jakke fra GOZZIP i en skøn struktureret sweatshirt lignende metervare, skønne sneakers fra LOFINA.dk og en sportstaske fra naturligvis.dk

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑