MODE header

Udgivet den 30. marts 2015 | af Charlotte Mols

0

SPOT ON – det danske plus size brand YPPIG

De danske plus size mærker gør det rigtigt godt – og i denne artikel er der spot på YPPIG. Her får du en masse god inspiration med mix&match af tøj der primært er designet og produceret af YPPIG.

5

Yppig er rigtig god til de lange og loosefit tunika/kjoler – hvor du kan bruge dem både med og uden bukser/gamacher eller bare som de er. Jeg er selv blevet ret vild – og afhængig af deres basis T-shirt hvor der i ærmerne er brugt et superfint og lækkert stof der er gennemsigtigt. Jeg synes det giver en rigtig fin feminin detalje at det ikke bare er en almindelig T-shirt man har under og det giver et mere eksklusivt udtryk. De har lavet en ny udgave hvor der på ærmerne er broderet en fin blomster ranke – og det er virkeligt flot. Sæt den eksempelvis under en helt almindelig sort ærmeløs kjole og hæv din stil fra almindelig til noget ekstra.

4

Yppig har også produceret en hel serie i bæredygtigt tencel – LÆS MERE HER OM TENCEL

Hen over de næste par uger får vi mere tencel i shoppen, men indtil da kan du starte med at bygge en god garderobe op over nederdelen. Her med en viscose sommer strik med 3/4 lange ærmer – og er årstiden endnu ikke til at have så bare arme, så benyt de skønne T-shirt med mesh ærmer fra YPPIG. Brug strømpebukser fra FESTIVAL eller som her gamacher fra GOZZIP til kr 179,-

6

Eller gør din stil mere feminin og sommerlig med de skønne pastel farver – her er der også benyttet en T-shirt med mesh ærmer, men enten under den skønne sommer viscose strik fra Yppig eller den super smarte tynde softshell bluse fra JUNAROSE – junarose laver i øvrigt en masse smart og pris bevidst plus size tøj til den modebevidste kvinde.

1

Her er den skønne T-shirt sat indenunder en lidt længere jersey tunika med print og sat sammen med stretch bukser med 7/8 ben. Være ikke banke for at sætte forskellige mønstre sammen – bare der er farver der passer sammen og matcher.

3

De samme bukser fås også i en shorts (og i blå) og her ser du den igen …altså T-shirt med mesh ærmer. Her sat under en lang jersey tunika uden ærmer…eller under en kortærmet T-shirt.

2

Bliv inspirere af den unge model og gør som hende. brug gamacher med en lang tunika over og sæt nogle skønne sandaler til. Fra FESTIVAL får du lækre printede gamacher, som bare vil være gode til enhver kjole/tunika og specielt til sommer og bare ben.

Du kan se meget mere af YPPIGs lækre tøj HER

Tags: , , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑