REJSER Summertime

Udgivet den 15. august 2013 | af Mila Blarke

0

Skønhed på rejsen – travel kits til krop og ansigt!

Så. Nu er jeg hjemme fra sommerferierne. Berlin og San Diego. Og jeg har nydt det! Både Berlin med familien og San Diego med en veninde :-)

Jeg har rejst med kufferten fuld, som også beskrevet før ferien. Fuld af skønne produkter til pleje og vedligehold af ansigt og krop. I ministørrelse og i rejseformat. Og jeg har været heldig, for produkterne rakte til hele ferien og mere til:

Berlin var raske dage i sommervarmen med familien. Vi gik og vi gik og vi gik. Måske 10-12 km hver dag. Og hver dag tog vi en god lang svømmetur i hotellets pool og boblebad bagefter. Den slags med godt med klor i…Skønt og trætte på den helt gode måde, alle 4.

Derfor var Australian Native Botanicals 4 produkter super at have med. En showergel med duft af Spearmint, citron og grape frisker gevaldigt op og løsner for træthed og spændinger i kroppen. Shampoo og conditioner er et must efter klorvand. Især conditioneren duftede lidt hippieagtigt – lidt for meget efter min mands smag – men det skyldes nok Ørkenlime og Rosellablomst. Dejlig blød og lukusagtig skum. Godt med proteiner og C-vitamin, så håret styrkes og ser blankt og sundt ud igen. Bodylotion med frisk citrusduft og ekstra fugt. Propfyldt med vilde australske urter og æteriske olier og lige det krop og hud tørster efter ovenpå en lang, lang gåtur.

Forhandler nummer: Australian Native Botanicals, 38 10 01 11

Fordi det nu var ferie og på hotel…så tog jeg altså også et luksusmorgenbad :-) Med glo-Minerals Body Travel Kit…mmmhhhmmhmmm…blød med blød på. Honey Sugar Butter, say no more… Sugar Body Polish, Body Wash, Body Butter, Lip Balm og travel candle med blød honning duft. Arhmen altså! Kan i den grad anbefales :-)

Forhandler: www.sundskoenhed.dk

San Diego var noget helt, helt andet. Blandt andet på grund af den laaaaange flyrejse (3 fly, 15 timer i luften..22 timer ialt). Det var superskønt at have miniprodukter i håndbagagen (max 100 ml i posen…inkl tandpasta..tsk tsk..). Mine glo-Therapeutics ‘Fly with me Travel Kit’-produkter kom i en helt enkel gennemsigtig toilettaske med plads til luksusvatrondeller fra Yniq og tandpasta/tandbørste. Perfekt! Jeg fik også klemt en mini Eau Thermale spray fra Vichy derned. Hvor der er vilje er der vej…

I toilettasken var der følgende produkter fra glo-Therapeutics: Cyto-luxe Eye Cream, Conditioning Hydration Cream, Oil Free SPF 40+, Hydrating Gel Cleanser (face) og Pumpkin Enzyme Scrub (face). JEG VAR SÅ GLAD FOR DE PRODUKTER HVER GANG VI HAVDE MELLEMLANDING! Friske op, fugte hud, børste tænder…blive menneske igen og folde sig ud i hel figur…

Forhandler numre: Vichy: http://www.vichy.dk, Glo: www.sundskoenhed.dk, YniQ: 59435700

Nede på Jorden igen. Møder og nye mennesker hver dag, seminarer i iskold airconditioning og afterparties med trendy fashion film forsamling. Det kræver god makeup og gode hårdage – både på ben og hoved :-)

Af med makeuppen med Mineral Fusion’s Eye Makeup Remover. Superblød gel, som tar det hele. Den opfriskende shower gel fra Australian Native Botanicals blev flittigt brugt i badet. Det samme gjorde glo-Essentials Intense Replenish Hydro-Nourish Shampoo og Conditioner fordi de bare er perfekte til mit naturkrøllede hår med tendens til at tørre ud. Sammen giver de liv og fylde og ingen tyngde. Perfekt!

Forhandler numre: www.sundskoenhed.dk og Australian Native: 38 10 01 11

Barbering af ben, armhuler og…intimbarbering. Selvom jeg er 43 år og har barberet i mindst 25 år, så rammer jeg altid en hovedåre på mindst ét ben. Og ja, jeg kunne gå over til voks, men det der med at vente til hårene er 4 mm er bare ikke lige mig, så jeg kæmper videre. Eller det vil sige. Nu kæmper jeg lidt mindre fordi jeg har fundet Intuition. Eller de fandt mig med noget direct mail. What ever. Barberblade på postordre hver måned. Bum. Barberblade med indbygget kant af aloe og vitamin E, så jeg ikke skal ha noget skum eller sæbe eller olie ved siden af. Alt-i-én. I like a lot! Havde også grej med fra Shavesafe, som er supergodt og dejlig let, blødt skum og det hele. Men jeg nu altså mere til full-service løsninger :-) Se mere om Intuition lige her og bestil på nettet.

Shavesafe fås til både almindelig og sensitiv hud og holder hvad den lover: giver ikke røde knopper. Der er altså intet at klage over – det er bare et temperament spørgsmål! Se deres site og bestil lige her.

Og nu, mine damer, kommer jeg til The Grand Finale. Cremen jeg har ventet på, men ikke vidste fandtes. Wellmaxx Hyaluron. Ja tak! All over smoothing body lotion, som tog mine tørre skinneben under kærlig behandling, anti-age day&night perfect eye gel, som åbnede mine øjne og anti-age day&night absolute cream rich, som giver mit ansigt fugt og fin hud. What’s not to like?! Fugt og pleje, elasticitet – og well, ungdommelig friskhed – hahahhah :-) det må jeg vist lade andre afgøre. Men min hud suger til sig og jeg er stor fan!

Forhandler nummer: Wellmaxx, 60196060

Pyyyhh :-) Sikke en tour de beauté! Det har været en fornøjelse at ‘arbejde’ sig igennem – tak for det…

Og husk – alle produkter kan sagtens bruges hjemme og fås i store størrelser, så prøv dig frem – det er lutter gode sager!

Kh Mila

 

 

 

 

 

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er 43 år og kan med ro i maven sige, at jeg endelig har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt. Jeg er fyldt med ord, der skal skrives i nyhedsmails for mine kunder, og ord til iværksættere, så de kan omsætte følelser og tanker til drift. Jeg elsker simpelthen sparringsmomentet, hvor jeg kan se min samling af opsparet viden, komme til live og være med til at skabe nye måder at arbejde på. Og så arbejder jeg på min hjemmeside til mit eget firma, Present PR, og på andre spændende projekter... :-)Til toppen ↑