SEX & SAMLIV sne

Udgivet den 21. marts 2013 | af Marianne Veno

0

Udnyt snevejret og ØV dig

Vejret er trist, det sner. Der er intet sjovt at lave. Eller er der? Er sne så kedeligt? Giver det andre muligheder? Har du overvejet, at du kan bruge den kolde tid til at øve og lege? Og det uanset om du er single eller i parforhold?

For er det ikke i virkeligheden sådan, at livet er fuld af alle de muligheder, som vi selv giver det lov til at byde os på?

Både som single og som en del af et par mener jeg, at det er vigtigt at flirte og smile til hinanden og/eller livet hver eneste dag. Jeg ser desværre alt for mange mennesker på min vej, som ligner nogle, der aldrig har haft et smil om læben, et glimt i øjet eller bare mødt et par andre venlige øjne. De ser grå og triste ud – og det er ikke kun på grund af vejret.

 

Sådan lærer du at flirte, smile og lege

Jeg vil gerne udfordre dig til i de næste par uger at sætte et par timer af i kalenderen til at smile til en fremmed eller to på din vej hver dag. Det er kun en øvelse, så start gerne med børn, tante Hanne og ekspedienten i netto. Det er bare vigtigt, at du på et tidspunkt går videre til mænd, hvis du vil have en kæreste. Er du i parforhold, så send også gerne din mand et smil en gang imellem, ellers risikerer du, at han ikke længere har lyst til en sur citron eller en rynket anderøv. Hvis du allerede sender en masse smil ud, så send lidt ekstra ud.

Smil er også en måde at lege på. Det vil du opleve, når du går videre til mænd eller din mand. Jeg møder kvinder, der mener, at smil skal være på en bestemt måde, og derfor gør de det ikke. Har du det sådan, så træn dig selv i at smile på forskellige måder – om ikke andet så til dit eget spejlbillede. Jeg tror i virkeligheden ikke, at der er et bestemt smil, der tiltrækker en kommende kæreste. Det er en masse ukendte faktorer, også kaldet kemi og intet andet, men et smil hjælper.

Prøv at udfordre dig selv og se, hvor mange smil du kan sende af sted og modtage i løbet af en time. Hvis det er specielt grænseoverskridende for dig fordi, at du mener, at du har grimme tænder eller noget andet, så start med at smile med lukket mund. Derefter med åben. Jeg startede selv med at gå med solbriller i et stykke tid – indtil det gik op for mig, hvor fjollet det så ud, men jeg havde det sjovt imens. Efter at smilet var blevet mere mig, gik jeg videre til at smile med øjnene og til sidst med hele ansigtet.

De fleste af os oplever, at folk, der smiler, er mere imødekommende og venlige. Sådan oplever andre også dig.

 

Lav et visitkort – så han husker dig

Jeg vil opfordre dig til også at få dig nogle visitkort – de er gratis på fx Vistaprint. Lav dit eget logo – gerne med glade farver. Der skal kun være dit navn, dit telefonnummer og din mailadresse. Det lyder måske lidt gammeldags, men mange mænd kan godt lide at spørge om kvindens nummer. Mænd bryder sig ikke om, at det er dem, der skal vente på, du ringer. Er du ekstra avanceret, så sæt et foto på dit visitkort også, så har han lettere ved at huske dit ansigt – gerne med et smil. Naturligvis.

Jo mere du kommer i gang med at smile, lave visitkort (hvilket jo også kan blive en leg i sig selv), jo mere i træning kommer du til at møde en ny forelskelse, når solen og sommeren kommer. Måske endda før.

Det er helt okay at købe et taletidskort og lave en mail kun til dette formål, hvis du føler dig mere sikker. Det er også den metode, jeg bruger.

 

Øv, øv, øv – leg, leg, leg

Mit budskab er i denne måned at gå ud i verden og øv, øv, øv, imens du smiler, leger og er glad.

Hop i vandpytter, kast med sne, smil til verden, hjælp en fremmed, elsk din næste. Og nyd det hele vejen. Livet er her og nu. Alt andet i morgen sker måske. Vi ved det ikke. Til gengæld bekymrer rigtigt mange mennesker sig om i morgen. Prøv at lade være, hvis du kan. Forsøg at tænk over, hvad der sker lige nu og her. Måske hvis du bare kigger op fra indkøbskurven, når du handler ind, så står han lige der? Og har du børnene med, så er det nemt og hurtigt lige at give et visitkort i stedet for at stå med mobilerne fremme. Det er lidt mere diskret med visitkort.

Den korteste afstand mellem to mennesker er som bekendt et smil. Det er også første skridt til kærligheden.

 

Jeg håber, at du fandt lidt inspiration her. Rigtig god fornøjelse.
Ring gerne, hvis du har brug for hjælp og mere inspiration til at komme i gang.

Marianne
Mobil 606 606 62
info@sexreporter.dk

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Marianne Venø har arbejdet med mennesker de sidste 20 år som lægesekretær, juridisk gældsrådgiver og nu også som kærlighedsrådgiver. Marianne er grundlægger af Dit Minde – sæt personligt præg på livets afslutning. Marianne er medlem af Dansk Sexologforening og læser jura på Københavns Universitet. Marianne har altid været interesseret i de menneskelige relationer, herunder især sorg og kommunikation. Sorg skal forstås bredt og ikke kun som død og alvorlig sygdom, men også sorg efter endt parforhold, fyringer, arbejdsskifte, overgang til efterløn og pension og ikke mindst ensomhed både som single og i et parforhold. Kommunikationen er også mere end det sagte og skrevne ord – herunder også kropssprog og hvad vores kroppe i øvrigt fortæller os, hvis vi lytter til den. Marianne tager flere gange om året ud til foredrag i de 5 kærligheds-, arbejds- og sorgsprog samt bearbejdelse af traumer. Du kan booke Marianne på mobil 50 50 88 58.Til toppen ↑