ARTIKLER motivation

Udgivet den 6. februar 2013 | af Gitte - Curvy Editor

0

– Vil være bedre til at nå mine mål

Navn: Marianne Venø
Job: Læge- og advokatsekretær/sexolog/stud. jur.
Alder: 40

Hvordan har du det generelt med din krop?
Jeg har det overvejende godt, men vil gerne tabe mig for helbredets skyld.

Er der noget, du er særligt glad for? Og hvorfor?
At hjælpe mig selv før andre. Fordi jeg har gjort det omvendte i mange år og bare blevet stresset og deprimeret af aldrig at have tid til mig selv og mit studie.

Hvordan går du klædt? Altså hvad er din stil?
Jeg går både konservativt klædt (sort/hvidt) pga. mit job på advokatkontor og meget farverigt som sexolog.

Hvad betyder motion for dig?
Jeg går dagligt tur med min hund og cykler til alt.

Hvad betyder kost for dig?
Jeg tænker over, hvad jeg spiser, og jeg passer på med ikke at tænke for negativt om, at jeg synes, at jeg burde spise mindre chokolade. Burde er så konfliktfyldt et ord.

Hvad er du god til?
At lytte til mavefornemmelse, andre og være en god rådgiver.

Hvordan udfordrer du dig selv?
Prøver at lytte mere til mig selv, når jeg frygter et eller andet.

Går du op i, hvad du vejer?
Ja jeg ved godt, at der kan være mange følgesygdomme forbundet med overvægt, har arbejdet i sundhedsvæsenet i 20 år, så er nok lidt erhvervsskadet.

Hvad mener du om slankekure?
De virker ikke for de fleste overvægtige – i hvert fald ikke når de vejer mere end 20 kg for meget. Har talt med en diætist om det en gang, og hun sagde, at mindst 90 % med så stor overvægt også havde psykiske problemer, og det tror jeg selv, er meget rigtigt. Det behøver så ikke være alvorlige psykiske problemer, men der kan være traumer fra barndommen, der aldrig er blevet bearbejdet og lignende. Jeg har selv haft en mor, der aldrig kom over at miste sin mor som 20-årig og et barn som 24-årig. Det har påvirket min barndom meget.

Hvad er din største drøm?
At blive bedre til at nå mine mål.

Billede fra www.freedigitalphotos.net

Tags: ,


Om forfatteren

Gitte Glibstrup er vores ”Curvy Editor” - altså redaktøren, der overordnet står for magasinet, indholdet samt kontakten med skribenterne. Hun er uddannet journalist og er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup. Desuden er hun medejer af PLUSliving.dkTil toppen ↑
  • Reklamer / Sponsorer