VIP club JEANS-members-only-newsletter

Udgivet den 6. juni 2013 | af Charlotte Mols

64

Vind et par superlækre stretchjeans fra DNYcph

Nu udlodder vi i samarbejde med firmaet DNYcph 4 par superlækre stretch jeans.

Du kan nu deltage i konkurrencen om disse superlækre stretchjeans fra DNYcph og måske være en af de heldige 4 kvinder, der vinder et par stretchjeans, der passer til kurvede kvinder.

 

KONKURRENCE:

Vær med i konkurrencen om et par af disse skønne stretch jeans fra DNYcph. Vi udlodder 4 par og du kan frit vælge mellem str. 38-56
Hvis du vinder, skriver vi til dig for at få din størrelse samt din adresse, så du behøver ikke oplyse dit ønske om størrelse endnu.

Skriv dit svar herunder og deltag i konkurrencen om et par jeans med den perfekte pasform.

Vinderen trækkes Torsdag d. 27 Juni og får direkte besked.
*FOR AT DELTAGE SKAL DU VÆRE MEDLEM AF PLUSliving

Spørgsmål: I hvilke størrelse forhandles DNYcph?

A) Str 36-56
B) Str 38-56
C) Str 40-56

 

Tags: , , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑