VIP club plus-fane-afsluttet

Udgivet den 1. november 2012 | af Charlotte Mols

30

Vind lækkert tøj fra Yppig

Vi fortsætter med at trække lod om noget af det tøj som modellerne gik i til modeshowet.

Bliv selv lækker eller forkæl en lækker kurvet kvinde i din omgangskreds. Alle kan deltage, bare du er modtager af nyhedsbrevet eller fan på FACEBOOK.

SÅDAN DELTAGER DU
Fortæl os – her på siden – hvilket af de 3 billeder du gerne vil vinde tøj fra. Vær OBS på at det ikke er alt tøjet der udloddes. Check derfor teksten under billedet.

HVORNÅR
Onsdag d. 7 November trækker vi lod imellem alle jer der har deltaget i konkurrencen. Vinderne får direkte besked.

Vind lækre præmier til kvinder i store størrelser

Vind denne smukke bluse fra YPPIG i str.M / 46-48

smukt tørklæde fra YPPIG - dansk mode i store størrelser

Vind dette superlækre tørklæde fra YPPIG

flot tøj udloddes fra YPPIG - her i str 50

Dette sæt fra YPPIG i str.50 udloddes også til en heldig kurvet kvinde

YPPIG er et dansk designerbrand der laver tøj i str 42-56.
Er du blevet interesseret i at vide mere om mærket eller høre om hvilke butikker der forhandler deres mærke kan du kontakte dem her

http://www.yppig.dk/

YPPIG - dansk designerbrand til plus-size

Ved at klikke på billedet – kommer du direkte til YPPIGs egen website, hvor du kan se meget mere om det spændende danske mærke.


Tillykke til : Vivi, Tina og Helle

*Præmier kan ikke ombyttes til penge eller andet tøj og PLUSliving kan ikke drages til ansvar for præmiens kvalitet. Præmierne har været anvendt til modeshowet.

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑