EVENTS studio-fane

Udgivet den 8. november 2012 | af Charlotte Mols

34

Vind tøj fra STUDIO

Vi bliver ved…nu kan du vinde tøj fra STUDIO. Super flot dansk design i store størrelser.

Reglerne er de samme…ALLE kan deltage, bare du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller fan på FACEBOOK

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er :
Skriv her nedenunder i kommentar feltet hvilket sæt du rigtigt gerne vil deltage i lodtrækningen om.
Vi trækker lod fredag d 16 november.

studio clothing - tøj i store størrelser
Dette sæt er str.46

studio clothing - vind lækkert tøj til kurvede kvinder

Er du blevet interesseret i a se mere tøj fra STUDIO – så se mere om FIRMAET HER

* vær obs på at det er tøj der er brugt til modeshowet. Det er ikke muligt at bytte til andre størrelser og ej heller at reklamere over tøjet.
* PLUSliving er ikke ansvarlig for kvalitet, holdbarhed eller andre evt. opståede fejl ved varerne i lodtrækningen 

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑