MODE HEADER

Udgivet den 21. oktober 2014 | af PLUS

0

Vinterens plussize mode

Nu har du muligheden for at “komme med” til fotografering af vinterens plussize mode og få masser af inspiration. 

Regn og efterårets rusk gjorde den en anelse mere besværligt at ville lave en fotoreportage om vinterens mode i store størrelser, og efter et par enkelte billeder udenfor, måtte vi kapitulere og trække indenfor.

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, så istedet for nogle få, smukke udendørsbilleder, fik vi nu taget en masse skønne sæt og kombinationer i vores indendørs omgivelser.

backstage3   backstage2   foto af plussize mode hos Charlot and Me
Inden fotooptagelserne kan starte skal der sminkes, instrueres og forberedes en masse kombinationsmuligheder

Både som ejer af webshoppen www.charlotandme.dk og som modeskribent her på plusliving.dk synes jeg det er vidunderligt at give jer en masse inspiration og vise jer hvor mange fantastiske muligheder der faktisk findes med tøj i store størrelse.

Vintermode med overtøj i store størrelser fra Charlot and Me

Der er masser af mønstrede bukser i moden lige nu og denne version fra GOZZIP er med masser af stretch og mere diskret i farverne.
Ligeledes fortsætter trenden med de “fake” ruskinds og læder varer – denne YPPIG tunika er så lækker at man næsten kan være i tvivl om den er i ægte ruskind eller ej.
Jeg er vild med tørklæder og synes de kan give et rigtigt godt udtryk og mulighed for at skifte stil og farveudtryk.
Her er der med udgangspunkt i samme stil sat 2 forskellige jakker til. Den ene er en FRANDSEN jakke, let og lækker med dun. Den anden er en PLUS by ETAGE dynejakke med vateret foer i høj kvalitet og med mange detaljer. Begge jakker er utroligt lækre og du får virkeligt meget kvalitet, design og funktionalitet for pengene.

 

Charlotandme.dk viser vintermoden i store størrelserBasis i denne kombination er stretch jeans fra VETO, GRIZAS silke/bambus storskjorte og et tørklæde fra BLACK COLOUR.

Man kan meget let skifte udtryk og synlighed alt efter hvad man sætter sammen med et forholdsvist diskret sæt, som basis delen her er. Benyt en cardigan som den fra BOHEME og krydr det hele med farver og varm alpaka luksus….eller sæt en FRANDSEN dynejakke til. Begge udgaver er eksklusiv stil, der giver dig komfort og tryghed.

 

 

vinterjakker i store størrelser

 

3 stile til samme basis sæt. VETO stretch jeans, GRIZAS hør tunika og trendy partisan tærklæde fra BLACK COLOUR, men alt efter hvilken jakke du sætter til, så skifter du udtryk, stil og funktionalitet.
Alle 3 jakker er til den aktive kvinde der har behov en jakke med høj funktionalitet. TECHNO ARCTIC HIGH PERFORMANCE står for en særdeles lækker og funktional vateret foer med samme egenskaber som en dunjakke.
De 2 regnfrakker er begge super funktionelle med tapede sømme og masser af detaljer – og foeret med et vatteret foer.

 

vintermoden store størrelser 2014

 

Der er masser af sort, gråt. blåt og brunt i vinterens mode – og det er tilladt at mikse dem. Specielt sort og blåt er flot sammen og du kan roligt købe ind af det blå, for farven fortsætter ind i foråret og sommeren.

Der er ingen grund til at nøjes med det du lige kan finde, for selvom det ikke er tøj der findes på hvert et gadehjørne, så er der faktisk mange muligheder i både fysiske og online butikker.

Alt det du ser her i reportagen kan du selvfølgeligt købe i webshoppen www.charlotandme.dk, men vi har her på plusliving.dk lavet danmarks bedste butiksguide over butikker der forhandler tøj i store størrelser.
Danmarks bedste butiksguide med plussize butikker

Jeg skal nok vende tilbage med mere inspiration – for vi har taget mange flere billeder – men kan du ikke vente, så kig ind i webshoppen. Her ser du det hele.

Tags: , , , , , , , , , ,


Om forfatterenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Til toppen ↑