KONKURRENCER plus-fane-afsluttet

Udgivet den 24. oktober 2012 | af Charlotte Mols

36

Vind lækre vinterfrakker fra PLUS by Etage

Nu går det løs….VIND lækre vinterjakker fra PLUS by Etage

En del af alle de styles vi viste på modeshowet i modeugen – udlodder vi nu i en masse konkurrencer.
ALLE kan deltage – bare du er FAN på FACEBOOK eller tilmeldt vores nyhedsbrev.

Kan du ikke selv passe den, kan du måske gøre en anden glad…
Lige nu kan du vinde disse lækre vinterfrakker fra PLUS by Etage, og hold godt øje for vi har mange flere superlækre præmier fra modeshowet som vi udlodder fra nu af.

BLIV LIGE SÅ LÆKKER som modellerne…skynd dig at deltage i konkurrencen og opfordre din veninde til det samme.

vind lækre vinterjakker fra PLUS by Etage

KLIK HER og se mere til PLUS by Etage. Dansk design med speciale i overtøj.

 

*Præmier kan ikke ombyttes til penge eller andet tøj og PLUSliving kan ikke drages til ansvar for præmiens kvalitet. Præmierne har været anvendt til modeshowet.

Tags: , , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑