MODE ZIZZI's plussize modeshow i modeugen januar 2014

Udgivet den 18. februar 2014 | af PLUS

0

ZIZZI satte punktum for Københavns modeuge med et freestylende #we loooove curves show

Plus size mærket ZIZZI satte lørdag den 1. februar et mindeværdigt punktum for den københavnske modeuge med et modeshow, der hyldede kvinders kurver.  Den amerikanske plus size topmodel Denise Bidot gik i spidsen på catwalken i korstoget ”accept no rules”, der er ZIZZIs motto i kampen mod uskrevne regler om, hvordan en kvindekrop bør se ud.

plussize modeshow ZIZZI - modeugen januar 2014

Til tonerne fra Nabiha og DJ Nicoline Toft viste ZIZZI en forårs- og efterårskollektion frem, der opfordrer kurvede kvinder til at dyrke deres individuelle stil og ikke ligge under for uskrevne regler og begrænsninger for, hvordan man skal klæde sig, når man er over størrelse 40.

Til modeugen i København havde ZIZZI allieret sig med en af verdens førende curvy supermodeller, Denise Bidot, der var fløjet ind i dagens anledning, og samtidig lægger krop og ansigt til Zizzis øvrige kampagner.  Sammen med et team af dansere, plus size modeller og sangstjernen Nabiha indtog Denise catwalken til ZIZZIS freestyling fashion show, der for alvor satte et punktum for modebranchens trend- og kropsdiktatur, og i stedet hyldede den individuelt sammensatte stil, hvor alt er tilladt!

#zizzifashion
ZIZZI er Nordens største og hurtigst voksende modekæde til kurvede kvinder. Siden lanceringen af den første kollektion i 2000 har ZIZZI designet med ét DNA for øje; kvinden med et kurvet kropsideal i str. 42 til 56. Perfekt pasform er ikke nok, der må også personlig stil til, og det viste ZIZZI – både under modeugens show og i sine mange årlige kollektioner.  Og at dømme efter de sociale medier, hvor der ligger et utal af posts fra ind- og udland under hashtags som #welovecurves, #zizzifashion og #acceptnorules, er der definitivt et publikum for ZIZZIs kollektioner.

   

Tendenser og freestyling
Under trendtemaerne ”freestyling”, ”mix – don’t match” og ”who says you can’t?” gjorde ZIZZI en del myter til skamme; at striber ikke passer til plus size og at print, længder, materialer og stilarter ikke kan blandes. Der var med andre ord dømt ”no rules” i forårets og efterårets garderobe. ZIZZI viste masser af shorts, pasteller mikset med denim og stærke grafiske mønstre i sort og hvid med detaljer af pink.

   

Showet viste desuden, at den populære festivalstil, garderobens uundværlige uniform med T-shirt og læderjakke samt den etniske stil fortsat er topaktuelle tendenser denne sommer.

Efterårets tendenser blev vist med grunge-inspirerede skjorter i tern, lange cardigans, mix af print, bikerjakker og fake fur, og begge ZIZZI kollektioner understreger dermed, at mode i dag først og fremmest handler om at fortolke tidens tendenser og sammensætte tøj på en måde, der fremhæver kurver og personlighed mest muligt.

Under slagordet – Curvy fashion Freestyling!- sluttede et uforglemmeligt ZIZZI show af med, at gæster og modeller dansede på catwalken til tonerne fra Nabiha og DJ Nicoline Toft.

  

Foto : Adam Lehn

Tags: , , , ,


Om forfatterenTil toppen ↑