LIVSSTIL zizzi

Udgivet den 4. oktober 2012 | af Charlotte Mols

0

Zizzi – viser stil og kurver

Zizzi er et af de mærker med plussize tøj der er meget synlige, fordi de både har egne butikker og også ligger i andre små butikker – og fordi de har en stor kollektion med stor variation i både stil, udtryk og pasformer.

Til modeshowet havde ZIZZI bedt deres butik på fisketorvet i København om at præsentere deres bud på efteråret og vinteren 2012.

Her er der ligeledes stylet med

Briller fra NINE eyewear

Sko/Støvler fra Barund CPH

Strømper fra FESTIVAL

Neglelakker fra ByK

Tags: , , ,


Om forfatteren

Jeg er selv en overvægtig kvinde som hele tiden skal tænke på min vægt og jeg har næsten hele mit liv kæmpet…ned og op…ned og mere op… ned og endnu mere op. Samfundet interesserer sig mere og mere for vores overvægt, og samtidigt synes jeg det er blevet mere og mere tabu, og hvor vi reelt ikke kigger på det menneske der er bag ved kiloene. Da jeg gerne vil være med at til rykke lidt ved tabuerne omkring overvægt, og være med til at skabe et frirum for overvægtige, har jeg valgt at lave rammerne for PLUS-LIVING. Jeg vil bidrage med lidt af hvert, men reelt er det dig som læser der skaber dette frirum. Jeg ejer også webshoppen charlotandme.dk, men her på PLUSliving er det livet som plussize kvinde der interesserer mig - og mode generelt.Til toppen ↑