Bedste gratis lydbøger 2021

Vi har især brug for lydbog nomineringer! Og hvis du har brug for lidt sommersol til at lyse op en vinterdag, er du velkommen til at lytte med! Hvis du er ligesom mig, du altid ønsker at maksimere din lydbog budget, så det betyder at gå til biblioteket site og reservere og vente (og venter) for de seneste top sælgere, på udkig efter salg og gratis websteder (og få nogle gode tilbud fra tid til anden, men ikke altid den nyeste og største) og andre tricks som at leje bøger fra Cracker Barrel. De største kriterier for Cybils er både god skriftligt / litterære fortjeneste og kid appel. Det vil være sjovt at bryde jorden i dette nye område for Cybils.

Anyway, er tingene at komme tilbage til normal for mig, og et par dage siden Cybils Awards åbnet op for nomineringer! Internettet er et perfekt værktøj til at arbejde med disse mp3’s, så alle med en forbindelse til straks at hente mp3-filer, og derefter afspille dem tilbage på deres pc, på en mobil mp3-afspiller eller på en standard-cd, efter mp3 er brændt på det. Book Pop har 4 lydbøger til børn til rådighed for gratis download i MP3. Lydbøger er i løbet af de sidste par år blevet en fantastisk succeshistorie, selv om optagelsen af det talte ord, i modsætning til musik, har eksisteret i over 100 år.

Ikke desto mindre har lydbøger bragt talte ord optagelser opmærksom på lyd kærlige offentligheden i løbet af de sidste par år, så hvorfor er de blevet så populære, og hvorfor nu? Faktisk er det rimeligt at sige, at lydbøger virkelig har bragt det optagede talte ord ind i den offentlige bevidsthed, selv om en betydelig del af vores kulturarv fra det sidste århundrede allerede er registreret i enorme samlinger af talte ordmaterialer. Jeg for det meste lytte til lydbøger, mens de går på vågeblus om natten, så jeg er der ikke længere for at trykke på pause, og vågne op med mp3-afspiller i slutningen af det sidste spor af disken. For baggård brug, kan du bruge den til at overvåge børnene eller hunden, hvis de er udenfor, og til at holde styr på eventuelle uventede udendørs aktivitet. Det kan også hjælpe os med at holde sig opdateret om de nyeste bestsellere.

Finde ud af, hvad de kan lide og ikke kan lide, vil hjælpe dem med at udvikle en bedre læseoplevelse generelt. Meget rart at høre, lydbog gratis – https://www.lydbogreolen.dk/ – at du hjalp den stakkels kvinde og pegede her om eksistensen af så mange andre har brug for vores hjælp på en eller anden måde. Ønskelisten fungerer på samme måde. Denne mappe scannes ikke af iTunes eller Windows Media Player, og det er den måde, jeg ønsker det. Jeg har indstillet mappen Output til den mappe, jeg har oprettet for at gemme mine lydbøger. Jeg finder det irriterende at have disse manager programmer blande mine lydbøger i med min musiksamling, og det er forholdsvis nemt at holde lydbøger organiseret efter mappe. AudioBookREX er navnet på deres nye mobile hjemmeside for anmeldelser, prøver og køb af lydbøger.