Har din egen virksomhed som Pet siddende

Pet siddende kan være et givende job, men kan også være trættende. Hvis du er interesseret i at gøre din egen virksomhed som et kæledyr sitter, er her svar på de oftest stillede spørgsmål om denne karriere.
1. Hvad gør en pet siddende? Hvad han/hun er ansvarlig for?
Pet siddende bekymre om jeres pet netop som en babysitter bekymres nemlig jeres børn. Mens de fleste kæledyr ikke kræver den samme mængde af tilsyn og pleje at et barn gør hver pet har en vis mængde af fysiske krav samt sociale behov. Hvad der er nødvendigt for dit kæledyr vil afhænge af personlighed samt arter du søger at har passet.
Desuden udføre pet siddende en række opgaver. De kan blot kontrollere fødevarer og vandforsyning af dit dyr. Hunde kan kræve en gang mens katte og bur dyrene have deres affald bokse renset eller papirer ændret. Hvis du har et eksotiske dyr eller en fugl skal du kigge for specialiserede tjenester, der kan tilstrækkeligt behov for dit kæledyr.
Med pet siddende, vil dit kæledyr tillades at bo i sit eget miljø uden stress af rejser eller nye værelser. Pet sitters vil følge tidsplanen dit dyr er brug for og den kost det er vant til. Pet siddende også give one-on-one opmærksomhed jeres pet vil mangle, når du er væk.
2. Hvad koster en pet siddende?
Du kan forvente at betale mindst $15-25 for en daglig besøg af 30 minutter – muligvis flere, hvis du har brug at gÃ¥ din hund sitter. Omkostningerne ved flere dyr er normalt kun et par dollars mere pr. dyr. Hvis du har brug for sitter at overnatte vil du sandsynligvis betale $50 eller mere. Ferie besøg (i løbet af dagen eller natten over) vil have en øget hastighed.
Bemærk venligst, at Kurserne varierer efter region og speciale. Nogle pet siddende vil besøge to gange om dagen eller medtage andre opgaver, såsom indsamling mail, med deres pet siddende tjenester.
3. Hvordan finder jeg en pet siddende?
Du kan finde et kæledyr sitter notering i din telefonbog eller online. Du kan også bede venner, groomers og dyrlæger for henvisninger.
Det er klogt at kun ansætte pet sitter, som er fæstnede og forsikret, da de vil ikke kun være ansvarlig for caring nemlig jeres pet men skal have tillid til, i dit hjem og dine ejendele. Selv når tillid er ikke et problem bliver sitter ansvarlig for at være respektfuld i dit hjem og ordentligt at sikre dit hjem, når de forlader.
4. Hvad skal jeg gøre for at blive en pet siddende?
Det afhænger af hvor du bor. du kan nødt til at have en forretning licens til at drive en pet siddende business. Det er også vigtigt at erhverve limning og forsikring, ikke kun for muligheden for forsømmelighed, men forsikre kunder af din professionalisme.
Mens du ikke behøver erfaring til at starte din egen virksomhed skal du forskning virksomheder i omrÃ¥det og tale med groomers, dyrlæger og andre om markedet. Det er vigtigt at være organiseret og tager din virksomhed seriøst – andre afhængig af dig. Bruge kontrakter til at fastsætte de opgaver og omkostninger blevet enige om at og holde papirarbejde og tidsplaner organiseret.

12 thoughts on “Har din egen virksomhed som Pet siddende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.