Kreditkort rigdom hemmeligheder og ideer

“Kreditkort rigdom hemmeligheder,” annoncen læses. Jeg antaget at det var endnu en anden over-hyped uigennemførlige ordning. Det var sandsynligvis, men det fik mig til at huske gange i mit liv, når jeg har brugt kreditkort til at tjene penge.
Robert Kyosaki siger, er der “god gæld” og “dårlig gæld. Låntagning for forbrugsvarer er dårlig-gæld. Du begrænse din fremtidige muligheder, og du får mindre i livet. Det synes at være mere, fordi du får det nu, men med interesse, og tendensen til at betale mere, når de køber på kredit, vil du aldrig være i stand til at købe så meget som dem, der betaler kontant.
Kreditkort wealth secrets nødt til at dreje sig om tanken om “god gæld.” Dette er alle lån, der øger din indkomst, eller producerer kapitalgevinster. Så hvordan får du dit kreditkort til at begynde at gøre det for dig?
Kreditkort velstandsskabelse
En god ven lånte engang $6.000 fra mig på 9% i rente. Jeg behøvede penge dengang, men jeg havde et kreditkort tilbud for et kontantforskud til 8 måneder på 5% i rente. Jeg lånte ham penge for seks måneder. Okay, et 4% opslag betød kun $120 gevinst i sidste ende, men det var let.
Et bedre eksempel er når vi købte et lille hus i Montana. Et kontant tilbud ville få os en hel del, så med vores besparelser og en $2,000 værd af reparationer på et kreditkort, vi har gjort det arbejde. Vi betalte mindre end $100 i interesse før sælger huset et par måneder senere for en $6.500 fortjeneste.
Mine penge var bundet op, da min bror fandt en lastbil, vi kunne tjene nogle penge på. Jeg sætte det på en kort, og betalt måske $35 i gebyrer og renter. Bilen blev solgt ti dage senere, og vi delt $950 profit.
En af mine venner engang lånte $300 på mere end 100% årlig rente ($50 for to måneder). Hvorfor? At købe de værktøjer, han havde brug for at re-starte sin tør-walling virksomhed. Han har sandsynligvis gjort nok den første uge til at tilbagebetale lånet.
Pointen er, at enhver gæld – enten fra kreditkort eller andre kilder – kan være god gæld hvis det skaber mere end det koster. Jeg har kendt mennesker, der har startet succesfulde virksomheder eller “vendt” huse til store gevinster ved hjælp af kreditkort. Få rig hurtig? Tvivlsomt, men så min skepsis næsten fik mig til at glemme min egen “kreditkort rigdom hemmeligheder.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.