En anden måde at Budget

Alle ved, at et budget er vigtigt for dig at hjælpe dig med at planlægge din økonomi. På den måde dine udgifter vil ikke overstige din indkomst i den måde, du ikke vil ende med en ubehagelig overraskelse.
Men hvordan du budget ordentligt? Hvad er en god måde at budget, der vil hjælpe dig med at betale dine udgifter men stadig holde nogle penge til overs i slutningen af måneden til at nyde livet lidt?
En måde at budgettet er metoden kalender. Dette er, hvordan det virker. Bare få en kopi af kalenderen for den følgende måned og få to penne i forskellige farver. Med en farvet pennen, skrive din efter skat indtægter på de dage, at du modtager den. For eksempel, hvis du får udbetalt i slutningen af måneden, skrive din efter skat indtægter på den sidste arbejdsdag i måneden.
Derefter, med de andre farvede pen, Skriv din gennemsnitlige månedlige udgifter på de dage, du typisk få dem med posten eller på dagene de trækkes automatisk fra din konto. For eksempel, hvis du normalt får din telefonregning i den første uge af måneden, skriver det i et eller andet sted i den første uge.
Oprette dit budget på denne måde med to forskellige farver, hjælper dig med at se når pengene kommer ind på din konto og Hvornår penge går ud af din konto. Det vil hurtigt fremhæve problemer der kan opstå. For eksempel, hvis du får udbetalt i begyndelsen af måneden, men alle dine regninger kommer i den sidste halvdel af måneden, vil de fleste af dine penge blive brugt før regningerne kommer ud som gør det særlig vanskeligt at budgettet og betale dem.
Beskæftiger sig med dine mange udgifter er det næste skridt i din budgetprocessen. En af de ting, kan du overveje at gøre er at få et lån med sikkerhed til at hjælpe dig med at konsolidere dine lån og kreditkort og anden gæld i en let, fast månedlig betaling. Normalt ved at kombinere alle din gæld sammen i et lån, og som regel ved at gøre dette lån en sikrede lån, du vil være i stand til at reducere dine månedlige udgifter, (som vil give dig flere penge at bruge, hvordan du vil) og du vil oprette en fast månedlig betaling i stedet for havi NG flere månedlige betalinger af varierende mængder.
Som du kan se, er et lån med sikkerhed en glimrende idé at indarbejde i din finansielle budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.